和哥羅sir親自出馬 預備組東方逼和南華

image

這邊廂九龍灣上演聯賽盃,那邊廂石峽尾公園上演左一場「東南大戰」。由於東方有幾位球員冇嚟到,教練羅繼華同李健和仲親自落場,羅sir仲射入一球世界波,協助球隊1:1迫和對手。


聞說今日場波,因為有唔少球員要參加陸運會或者踢學界,所以兩位教練都填左名落出場紙。點知,真係因為有球員受傷,兩位教練都要落場踢。有喺現場嘅老球迷仲話,不如南華教練顧錦輝都落場踢埋一份啦!

不過,兩位教練似乎唔太意年青球員嘅比賽態度,希望各位小將要繼續努力,唔好令教練同球迷失望啊!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s